Vorstbeschermingskabels  

Introductie
WebHeat Frost vorstbeschermingskabels zijn ontworpen om waterleidingen gedurende de winterperiode te beschermen tegen bevriezing. Een eenvoudige oplossing waar bevriezing en vorstschade tot problemen en hoge kosten kunnen leiden.  Lees hier onze korte whitepaper met 6 tips om uw (water)leidingen te beschermen tegen vorstschade.
 
WebHeat Frost is stekkerklaar, aan het eind van de verwarmingskabel zit een ingebouwde thermostaat die inschakelt als de leidingtemperatuur onder de 5°C daalt. Hiermee wordt bevriezing voorkomen en blijft het energieverbruik tot een minimum beperkt. Voor een effectieve werking moet de gehele waterleiding worden geïsoleerd met leidingisolatie. 
 
Het systeem is eenvoudig te installeren, u bevestigd deze met tape tegen de leiding en dankzij de voorgemonteerde steker is montage snel. Afhankelijk van de leidingdiameter en isolatiedikte heeft u een vorstbescherming tot -20°C of zelfs -30°C. Kijk in de technische installatiehandleiding voor een exacte opgave bij uw gewenste leidingdiameter en -isolatie.
WebHeat Frost is beschikbaar in vaste lengtes vanaf 1 tot en met 135 meter en geschikt voor:
  • kunststof en metalen (water)leidingen binnen en buiten
  • Buitenkranen 
  • Brandblus leidingen
  • Sprinklerleidingen
 
Niet gebruiken op afvoerleidingen, brandstofleidingen of flexibele slangen.
Klik hier voor de volledige documentatie. Meer informatie, zoals installatie- of storingshandleidingen kunt u vinden onder de downloads sectie onder deze website.