WebHeat Frost

  • Wilt u gedurende de winterperiode uw waterleidingen beschermen tegen bevriezing? De WebHeat Frost vorstbeschermingskabels zijn speciaal voor deze toepassing ontworpen om bevriezing en vorstschade te voorkomen. Lees hier onze korte whitepaper met 6 tips om uw (water)leidingen te beschermen tegen vorstschade.

De WebHeat Frost is een stekkerklare verwarmingskabel: aan het eind van de kabel zit een ingebouwde thermostaat die inschakelt als de leidingtemperatuur onder de 5°C daalt. Hiermee wordt bevriezing automatisch voorkomen en blijft het energieverbruik tot een minimum beperkt. Voor een effectieve werking moet de gehele waterleiding worden geïsoleerd met leidingisolatie.

Het systeem is eenvoudig te installeren. U bevestigt het systeem met tape tegen de leiding en dankzij de voorgemonteerde stekker is montage snel afgehandeld. Het is dus eenvoudig zelf te doen! Afhankelijk van de leidingdiameter en isolatiedikte zijn uw kabels beschermt -20°C of zelfs -30°C. Bekijk de technische installatiehandleiding voor een exacte opgave bij uw gewenste leidingdiameter en -isolatie.

De WebHeat Frost is beschikbaar in vaste lengtes vanaf 1 t/m 135 meter en geschikt voor:

  • Kunststof en metalen (water)leidingen voor binnen en buiten
  • Buitenkranen

 

Dit product niet gebruiken op afvoerleidingen, brandstofleidingen of flexibele slangen. In veel gevallen kunt u de WebHeat SR hiervoor gebruiken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Documentatie

Bekijk de documentatie van de WebHeat Frost.

Handleiding

Download direct de installatiehandleiding.

Whitepaper

Lees de whitepaper met 6 wintertips voor de bescherming van waterleidingen.

Waarom kiezen voor WebHeat?

Heat tracing is ons specialisme

Producten uit voorraad leverbaar

Scherpe prijsstelling

Voorgemonteerde kabels met stekkers leverbaar

Direct contact!