WebHeat Frost

WebHeat Frost vorstbeschermingskabels zijn ontworpen om waterleidingen gedurende de winterperiode te beschermen tegen bevriezing. Bevriezing en vorstschade kunnen tot problemen en hoge kosten leiden. De oplossing is de WebHeat Frost. Lees hier onze korte whitepaper met 6 tips om uw (water)leidingen te beschermen tegen vorstschade.(link naar pdf)

De WebHeat Frost is stekkerklaar: aan het eind van de verwarmingskabel zit een ingebouwde thermostaat die inschakelt als de leidingtemperatuur onder de 5°C daalt. Hiermee wordt bevriezing automatisch voorkomen en blijft het energieverbruik tot een minimum beperkt. Voor een effectieve werking moet de gehele waterleiding worden geïsoleerd met leidingisolatie.

Het systeem is eenvoudig te installeren,. U bevestigt het systeem met tape tegen de leiding en dankzij de voorgemonteerde stekker is montage snel afgehandeld. Het is dus eenvoudig zelf te doen! Afhankelijk van de leidingdiameter en isolatiedikte bieden we u een vorstbescherming tot -20°C of zelfs -30°C. Bekijk de technische installatiehandleiding voor een exacte opgave bij uw gewenste leidingdiameter en -isolatie.

  • De WebHeat Frost is beschikbaar in vaste lengtes vanaf 1 t/m 135 meter en geschikt voor:
  • Kunststof en metalen (water)leidingen voor binnen en buiten
  • Buitenkranen
  • Brandblusleidingen
  • Sprinklerleidingen

 

Niet gebruiken op afvoerleidingen, brandstofleidingen of flexibele slangen.

Documentatie

Bekijk de documentatie van de WebHeat Frost.

Handleiding

Download direct de installatiehandleiding.

Whitepaper

Lees de whitepaper met 6 wintertips voor de bescherming van waterleidingen.

Waarom kiezen voor WebHeat?

Heat tracing is ons specialisme

Producten uit voorraad leverbaar

Scherpe prijsstelling

Voorgemonteerde kabels met stekkers leverbaar

Direct contact!