WebHeat Krimpkous

WebHeat WHC070 is een aansluitset met krimpkousen en wartel voor verbindingen in een aansluitdoos, zoals de WHC090 of rechtstreekse verbinding in een WebHeat Control P30 thermostaat. Een krimpkous voor de eindverbinding is standaard inbegrepen. 

De WHC090 is een aansluitdoos met geïntegreerd aansluitblok en lasklemmen. Deze garandeert een solide verbinding tussen WebHeat SR verwarmingskabels en voedingskabels. De WHC090 is optioneel leverbaar met een 230 volt relais of LED voor retourmeldsignalen.

De WHC140 is een robuuste leidingsteun om aansluitdozen direct op leiding te monteren. Wordt geleverd inclusief klemband tot Ø165mm.  

Met behulp van de WHC130 isolatie invoerset beschermt u de verwarmingskabel tegen insnijden bij gebruik van onder andere aluminium plaatmateriaal. 

Bekijk ook de installatie handleidingen via ons YouTube kanaal. 

 

 

WebHeat Tapes

WebHeat tapes verzekeren een juiste hechting tussen WebHeat SR verwarmingskabels en uw leidingen. Bij kunststof leidingen adviseren wij altijd het gebruik van aluminium tape die over de gehele lengte van de verwarmingskabel dient te worden aangebracht. 

De waarschuwingssticker WHC080 dient elke 5 meter aangebracht te worden volgens EC/TS 62395-2.

 

 

Documentatie

Bekijk de documentatie WebHeat WHC070.

Handleiding

Download direct de installatiehandleiding.

Video

Klik hier voor de YouTube video over de WebHeat WHC070.

Waarom kiezen voor WebHeat?

Heat tracing is ons specialisme

Producten uit voorraad leverbaar

Scherpe prijsstelling

Voorgemonteerde kabels met stekkers leverbaar

Direct contact!