Infraroodverwarming

 

Verwarmingspanelen maken gebruik van het principe van stralingswarmte (zogenaamde infraroodverwarming). Het unieke verwarmingsoppervlak en de uniforme verdeling van temperaturen over het oppervlak van het paneel zorgen voor een optimale verdeling van warmte-energie in de vorm van warmtestraling.
WebHeat biedt een compleet programma van elektrische verwarmingspanelen. Deze zijn geschikt om te gebruiken waar comfortabele temperaturen worden gevraagd. De verwarmingspanelen kunnen ook worden gebruikt voor economische verwarming in een omgeving waar standaard conventionele verwarmingselementen minder geschikt zijn, of in combinatie met aanvullende verwarming, zoals de WebHeat Floor elektrische vloerverwarming. 
Warmtecomfort kenmerken
 
Stralingspanelen zijn bedoeld voor de verwarming van kantoren, winkels en appartementen. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor plaatselijke opwarming van bijvoorbeeld werkplekken op kantoor, kassa’s, recepties enzovoort. Er zijn verschillende modellen leverbaar; voor iedere ruimte en toepassing is er een geschikt warmtepaneel. De panelen kunnen op diverse manieren worden gemonteerd, bijvoorbeeld aan de wand, het plafond of passend in een systeemplafond.
 
WebHeat biedt vier verschillende programma’s aan in infrarood verwarmingspanelen:
  • WebHeat Panel budget  
  • WebHeat Panel standard  
  • WebHeat Panel Glass 
  • WebHeat Panel High power 

link naar documentatie.