Temperatuur regelaars

 

WebHeat Controls is een compleet programma temperatuurregelaars voor tracing, inclusief controle systemen ten behoeve van Gebouw Beheer Systemen. Klik hier om de volledige catalogus te downloaden.
 
 • WebHeat Control P10 is een bimetaal thermostaat geschikt voor toepassingen bij vorstbescherming op leidingen.
 • WebHeat Control P30 is een programmeerbare elektronische temperatuurregelaar met externe sensor voorzien van een extra relais uitgang voor bijvoorbeeld alarmmeldingen bij hoge of lage temperaturen.
 • WebHeat Control P40 Smart IP is een programmeerbare elektronische temperatuurregelaar met externe sensor, die te programmeren is via elke computer wereldwijd of een app vanaf uw smartphone.
 

Aansluittechnieken

Ten behoeve van aansluitingen en montage biedt WebHeat een uitgebreid assortiment variërend van krimpkousverbindingen, snel-verbindingen, modulaire aansluitsystemen, bevestigingstapes en waarschuwing labels.

 • WebHeat Shrink WHC010 is een programma krimpkousverbindingen tussen een voedingskabel (los verkrijgbaar) en een WebHeat SR zelfregelende verwarmingskabel. Bij WHC010 is de krimpkous ten behoeve van de eindverbinding is inbegrepen.
 • WebHeat Power Connect WHC020 is een directe verbinding tussen een WebHeat SR verwarmingskabel en voedingskabel (los verkrijgbaar) of meerdere een WebHeat SR verwarmingskabels.
 • WHC070 is een aansluit set met krimpkousen en bijpassende wartel ten behoeve van verbindingen in een aansluitdoos, zoals de WHC090. Een krimpkous ten behoeve van de eindverbinding is inbegrepen.
 • De WHC090 aansluitdoos met geïntegreerd aansluitblok en lasklemmen garandeert een solide verbinding tussen WebHeat SR verwarmingskabels en voedingskabels.  Eventueel leverbaar met LED als spanning indicatie aan het einde van een verwarmingscircuit.
 • WebHeat FastConnect is een unieke manier om zelfregelende
  verwarmingskabels snel en probleemloos aan te sluiten op
  WebHeat thermostaten, aansluitdozen of andere systemen.
  U bespaart tijd bij het aansluiten op locatie omdat u de kabel
  vooraf, bijvoorbeeld in uw werkplaats, kunt voorzien van de
  voorgemonteerde stekkers en eventuele eindafwerking.